Το απόγευμα της 25ης Ιουλίου 2019, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής, ο  Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στην Παλαιοχριστιανική Βασιλική της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, Κορίνθου κ. Διονυσίου, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου.
Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της Εικόνας της Αγίας Παρασκευής στους δρόμους της Χαλκίδας, στην παραλία της οποίας έγινε δέηση και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος κήρυξε το θείο λόγο.
Το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ελλοπίας. Ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Καπαρελλίου, στο τέλος του οποίου ακολούθησε η λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου στους δρόμους του χωριού με την πάνδημη συμμετοχή των κατοίκων. Μετά τη λιτανεία ακολούθησε εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ναού.
Το πρωί Σαββάτου 27 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Κυριαζής, ο οποίος αναφέρθηκε στους μάρτυρες και στον τιμώμενο μεγαλομάρτυρα Άγιο Παντελεήμονα.
Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του τόνισε τη σημασία του μαρτυρίου στη ζωή της Εκκλησίας και αναφέρθηκε στον μακαριστό π. Δημήτριο Ταγκαλέγκα, τον επί 40 και πλέον χρόνια Εφημέριο της Ενορίας και στενό συνεργάτη του. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού π. Δημητρίου.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος, όπως κάθε χρόνο, τέλεσε τον Εσπερινό επί τη μνήμη της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λάκκας, που βρίσκεται στον ελαιώνα ανατολικά της Ιεράς Μονής του Οσίου Λουκά, πλαισιούμενος από τους Πατέρες της Μονής και πολλούς πιστούς από τα γύρω χωριά.
Την Κυριακή 28 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Τανάγρας.