Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Αρχιεπίσκοπος: ''Είναι προϋπόθεση η ενότητα του Χριστού με τους πιστούς Του'' (ΦΩΤΟ).

Μητρόπολη | Δήμητρα Παναγοπούλου

Με βαθειά συγκίνηση και παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019, η Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αθήνα.
Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συγχοροστατούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων, Θεσπιών κ. Συμεών και Ανδρούσης κ. Κωνστάντιου.
Τον Μακαριώτατο και τους Αρχιερείς πλαισίωσαν ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης, ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός και οι συνεφημέριοι του Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρυσόπουλος και Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Νίκου, πλειάδα Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Αρχιδιάκονος π. Ιωάννης Μπούτσης, ο Πρωτοδιάκονος π. Δημήτριος Φωκιανός και ο Διάκονος π. Δημήτριος Μανώλης.
η συνέχεια: Εδώ