Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στα Σέρβια Κοζάνης.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε την Δευτέρα 29 Απριλίου 2019 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σερβίων, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.
Στην λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, οι Σερβιώτες την καταγωγή Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αγγελόπουλος (Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Σερβίων και Κοζάνης), ο Αρχιερατικός προιστάμενος Αρχιμανδρίτης π. Αμβρόσιος Σταμπλιάκας (του ναού Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης), ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Πιστόλας (Αρχιερατικός επίτροπος περιοχής Σερβίων εφημέριος του Ναού και εορτάζον) και ο π. Κων/νος Θεοχάρης (εφημέριος του καθεδρικού Ναού Αγίας Κυριακής Σερβίων). 
 η συνέχεια: Εδώ