Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Γεφύρι Αγ. Πέτρος – Νικολή “Therese Keller” στον Άγιο Πέτρο.

Το απόγευμα της Κυριακής, 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του χωρίου του Αγίου Πέτρου η εκδήλωση «Γεφύρι Αγ. Πέτρος – Νικολή “Therese Keller” της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδος, σε συνεργασία με την Ιερά μας Μητρόπολη, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδος, την Εταιρία Λευκαδικών Μελετών και τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Αθλητικό Όμιλο Αγίου Πέτρου.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας άνοιξε την εκδήλωση τονίζοντας μεταξύ άλλων το μακροχρόνιο ρόλο και τη συμβολή της Ιεράς μας Μητρόπολης στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η Προϊσταμένη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδος κ. Μαρία Ρούσσου η οποία έκανε μια σύντομη αναφορά στο χρονικό και αμέσως ευθύς η ερίτιμος κ. Judith Konig (Ασπασία). Η τελευταία μάλιστα διέθεσε και πλούσιο φωτογραφικό και άλλο υλικό σχετικά με την κατασκευή του γεφυριού το 1972 το οποίο και παρουσιάστηκε στο ακροατήριο. Στη συνέχεια και ώρα 18.30 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος, οι κληρικοί των γύρω χωρίων, οι εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών αρχών και πολιτιστικών συλλόγων και ο υπόλοιπος κόσμος κατευθύνθηκαν στο γεφύρι όπου κι έγιναν τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλάκας. Ακολούθησε ομιλία με θέμα: «Η πορεία ανάπτυξης της Νοτιοδυτικής Λευκάδας κατά την περίοδο 1962-1972».