Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Προσκυνηματική εξόρμηση στο Σηρικάρι Κισάμου.

Ενα εκ των θαύμαστότερων και μεγαλυτέρων  γεγονότων της Εκκλησίας της Κρήτης θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 04:00 το απόγευμα με αφορμή τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου υπό του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου μας κ.κ. Βαρθολομαίου ο οποίος θα συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης και άλλων μεγάλων γεγονότων της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Ως εκ τουτο εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και άλλων ενοριών θα πραγματοποιηθεί εσπερινή εξόρμηση από τις 02:30 μ.μ. από όπου εκ διαφόρων σημείων της πόλεως θα αναχωρήσουν λεωφορεία ώστε να τιμήσουμε τον Μεγάλο νέο Άγιο της Εκκλησίας μας που εκτός του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου  κ.κ. Χρυσοστόμου θα τιμήσει με την παρουσία του κι ο εξοχώτατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Πληροφορίες-Εγγραφές στα τηλ:
‭+30 693 7698783‬ κ. Μαρία
‭694 4108055‬ κ. Πόπη