Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πανήγυρις Αμφίπλευρης Ιεράς Εικόνος Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ» στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων.

001 002 Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 πανηγυρίζει για πρώτη φορά ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων την Εφέστιο Ιερά Εικόνα του της Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ».
Οι εορταστικές εκδηλώσεις  θα λάβουν  χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:


 ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 6:30 μ.μ.:Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ» προς την Κεντρική Πλατεία. Ακολουθία αρτοκλασίας και Θείον Κήρυγμα. Μετά το πέρας θα ακολουθήσει στον προαύλιο χώρο του Ναού εκδήλωση προς τιμή της Παναγίας από τα χορευτικά τμήματα του τοπικού Συλλόγου Καλυβίων.
ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 7:30-10:30 π.μ.:
Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το ύψωμα της Παναγίας.
Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ».