Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο από τον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο.

Αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο από τον Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο
Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και περί τη πρώτη πρωινή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μαζί με κληρικούς και προσκυνητές από την επαρχία Παγγαίου είχαν την εξαιρετική ευλογία να συμμετάσχουν σε ολονύκτια αγρυπνία στον ναό της Αναστάσεως στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων.

Αποκορύφωμα της ιεράς αυτής προσκυνηματικής θεωρίας ήταν και η ιερά αγρυπνία επί του Παναγίου Τάφου του Κυρίου μας, που τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο και τον Γέροντα σκευοφύλακα του Παναγίου Τάφου Αρχιεπίσκοπο Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρο, πλαισιωμένων από Ιερέων της Μητροπόλεως μας και λοιπούς κληρικούς από διάφορες ορθόδοξες Εκκλησίες.
Την ιερά αγρυπνία  παρακολούθησαν όλοι οι προσκυνητές και μετέλαβαν των αχράντων μυστηρίων στον τόπο όπου ο Ιησούς Χριστός ετάφη για τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους.