Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου ο αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αποστολής.


24.9.2018     Ώρα ανάρτησης: 1:56:42 PM
Αποστολή για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελέσθηκε το πρωί ο αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αποστολής στο Δήλεσι.

Παρέστησαν, επίσης, ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών Πρωτοσύγκελος της Ι.Α.Α., ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, η κ. Σοφία Λιάπη υπεύθυνη του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Σταθμού, καθώς και οι γονείς με τα παιδιά τους.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Επίσκοπος Θεσπιών κι αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους δύναμη και καλή και δημιουργική χρονιά τονίζοντας πως «στην ζωή δεν έχουμε τίποτε πιο όμορφο από τα παιδιά και θα φροντίσουμε να πάρουν ό,τι τους βοηθήσει, ώστε να γίνουν οι αυριανοί επιστήμονες, οι αυριανοί οικογενειάρχες, τα στελέχη που χρειάζεται ο τόπος μας». Κατόπιν ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και όλους τους συντελεστές για την προσπάθεια που καταβάλλεται στον Βρεφονηπιακό Σταθμό, ενώ εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την παρουσία τόσων παιδιών και έδωσε την υπόσχεση ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των γονιών και των παιδιών.

για όλες τις φωτογραφίες Εδώ