Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Κίνηση του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης τη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ', το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου 2018 μετέβη στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Οιτύλου, όπου τέλεσε τρισάγιο εις μνήμην του αειμνήστου Κυριάκου Γριβέα, ιστορικού στελέχους της Ν.Δ., που είχε διατελέσει ιδιαίτερος γραμματέας των τ. πρωθυπουργών Τζανετάκη και Μητσοτάκη και παρέστη στη ταφή του, παρουσία του Περιφερειάρχου Πελοποννήσου κ. Τατούλη, της αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Λακωνίας κας Τζανετέα, του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκου, του Δημάρχου Καλαματάς κ. Νίκα, των πρ. Βουλευτών κ.κ. Πατριανάκου και Κουλιζάκου, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, πολιτευτών και πλήθους κόσμου.

Στη συνέχεια ο Σεβ. μετέβη στο χωριό Ξανθιάννικα, όπου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου προεξήρχε της εξοδίου ακολουθίας της αειμνήστου πρεσβυτέρας Γεωργίας Μπονάρου, συζύγου του αιδεσιμωτάτου ιερέως π. Ιωάννου Μπονάρου, εφημερίου του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Φαγκριανίκων, του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Τέλος ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας επεσκέφθη το μνημείο του Κωνσταντή Κολοκοτρώνη, πατέρα του μεγάλου στρατηγού του έθνους μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στον οικισμό Κυβέλεια, του Δήμου Δυτικής Μάνης.