Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ιερά Πανήγυρις της ανάμνησης του εν Χώναις θαύματος του Ταξιάρχου Μιχαήλ στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό της πόλεως της Λευκάδος.

Τήν Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018, ανάμνηση του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πανηγύρισε ο ομώνυμος Ιερός Κοιμητηριακός Ναός της πόλεως της Λευκάδος.

Το απόγευμα της Τετάρτης και ώρα 7:00 μ.μ. εψάλλει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με την συμμετοχή των κληρικών και του ευσεβούς λαού της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Ευλαβέστατος Ιεροδιάκονος της Ιεράς μας Μητροπόλεως π. Σπυρίδων Μπούρης.
Στην συνέχεια, ευλογήθηκαν οι άρτοι και ακολούθησε η λιτή της εικόνος του Ταξιάρχου Μιχαήλ στους διαδρόμους του Κοιμητηρίου όπου και έγινε δέηση υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων πατέρων κι αδελφών ημών. Πριν το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μακαριστών Μητροπολιτών Λευκάδος και Ιθάκης Δωροθέου και Νικηφόρου.
Το πρωϊνό της Πέμπτης και ώρα 7:30 π.μ. τελέσθηκε ο Όρθρος και στη συνέχεια η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Ιερά Παράκληση του Ταξιάρχου Μιχαήλ.