Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ελάτη Τρικάλων.

Mε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, εορτάσθηκε στην Ελάτη Τρικάλων η κορυφαία εορτή του Θεομητορικού κύκλου, το επονομαζόμενο και «Πάσχα του καλοκαιριού», η εορτή της Κοιμήσεως και στους ουρανούς μετάστασή της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την παραμονή της εορτής Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος και ομίλησε επικαίρος αναφερόμενος εκτενώς στο πανσεβάσμιο πρόσωπο της Παναγίας καθώς και στο νόημα και τη σημασία της μεγάλης αυτής εορτής της Ορθοδοξίας μας.
Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η μεγαλοπρεπής περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας καθώς και της Εικόνος της Παναγίας ενώ στην κεντρική πλατεία του χωρίου τελέσθηκε η Αρτοκλασία.