Πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, η τριήμερη συνάντηση νέων και φοιτητών της  Μητροπολιτικής μας περιφερείας, στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ Δαυλείας, από την Παρασκευή 24 Αυγούστου έως και την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, κατά την οποία οι φοιτητές και οι νέοι είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Επίσκοπο.

Κατά το τριήμερο έγιναν εισηγήσεις από διακεκριμένους ομιλητές. Συγκεκριμένα την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. π. Αντώνιο Καλλιγέρη, Υπεύθυνο Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών με θέμα: «Ο γάμος από έρωτα έχει αποτύχει;» καθώς και τον πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Ευγενικό, Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, με θέμα: «Στην αγιότητα με όχημα τη νεότητα», με συντονιστή τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο.
Την επομένη Σάββατο 25 Αυγούστου το πρωί πραγματοποιήθηκε εισήγηση από τον πανοσ. Αρχιμ. π. Γεώργιο Θανάσου με θέμα:«Μετάνοια-Εξομολόγηση. Πτυχές της ορθής προσέγγισης του Μυστηρίου». Ενώ το απόγευμα τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία στο παρεκκλήσιο των Αγίων Ανδριανού και Ναταλίας, χοροστατούντος στον πανηγυρικό Εσπερινό του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου και συμπροσευχομένου στη Θεία Λειτουργία. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τους Αγίους Ανδριανό και Ναταλία, που τιμά η Εκκλησία μας την 26 Αυγούστου, και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά.
Η τριήμερη συνάντηση έκλεισε την Κυριακή 26 Αυγούστου με εισήγηση από τον πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Σιλουανό Πεπονάκη, Καθηγούμενο της Ι. Μ. Αγ. Γεωργίου Μαυρομματίου Αλιάρτου με θέμα: «Το φύλο σε τροχιά αγιαστική».
για όλες τις φωτογραφίες Εδώ