Το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος μετέβη στην κατασκήνωση της Μητροπόλεώς μας στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ, όπου φιλοξενήθηκαν για 8 ημέρες 50 κορίτσια Δημοτικού από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος.
Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τα παιδιά καθώς και τους υπευθύνους από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος που συνόδευαν τα παιδιά, και οι οποίοι εξέφρασαν λόγους ευχαριστίας προς τον Σεβασμιώτατο για την φιλοξενία των παιδιών στην κατασκήνωση της Μητροπόλεώς μας.
Επίσης, το απόγευμα της Πέμπτης 23 Αυγούστου 2018 ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε την κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στην Παλιομηλιά Ελικώνα, όπου φιλοξενήθηκαν επίσης παιδιά, αγόρια Δημοτικού, από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και τα βιώματα και μηνύματα που πήραν από την κατασκήνωση να τα στηρίζουν στη ζωή τους. Επίσης, τόνισε ότι τόσο τον ίδιο όσο και την Μητρόπολή μας τους συνδέουν αδελφικοί δεσμοί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, ο οποίος διηκόνησε επί πολλά έτη στη Μητρόπολή μας, και ανέφερε ότι προθύμως και φιλαδέλφως ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του Σεβασμιωτάτου κ. Νεκταρίου να παραχωρήσουμε την κατασκήνωση στον Παρνασσό για την φιλοξενία των παιδιών από την Αργολίδα, όπως και ο Δήμος Λεβαδέων την κατασκήνωση στην Παλιομηλιά, διότι δεν ήταν έτοιμες οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.
για όλες τις φωτογραφίες Εδώ