Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Ονομαστήρια του Καθηγουμένου Νήφων Καψάλη.

PSX 20180813 001034
To Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Νήφων, η Μονή  Μεγάλου Μετεώρου  άνοιξε τις πύλες για να υποδεχτεί όλους όσους ανέβηκαν για να ευχηθούν για τα ονομαστήρια  του  καθηγουμένου της Ιεράς Μονής  Αρχιμανδρίτη Νήφων Καψάλη.

Στην κατανυκτική Αρχιερατική Θεία λειτουργία που τελέστηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διαυλείας κ. Αλεξίου όστις χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στην Θεία Ευχαριστία και του ποιμενάρχου μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ.Θεοκλήτου .
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διαυλείας κ. Αλέξιος εκήρυξε τον θείο Λόγο, ενώ ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας  τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας  Σεβασμιώτατο κ. Θεόκλητο  και την Ιερά Μονή για τη φιλοξενία και την αγάπη προς το πρόσωπο του.