Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Πανηγυρικός Εσπερινός Ονομαστηρίων Σεβασμιωτάτου.

Δελτίο Τύπου
Θεία ργανα, το Παρακλήτου, κα κφάντορες, το Θεο Λόγου, νεδείχθητε θεόπται πόστολοι, Βαρθολομαε τν Δώδεκα σύσκηνε, κα Βαρνάβα ς υἱὸς παρακλήσεως. λλ ατήσασθε, Χριστν τν Θεν πανεύφημοι, δωρήσασθαι μν τ μέγα λεος.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου και του επιχωρίου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, στον οποίο συμμετείχαν πλήθος ιερέων της Μητροπόλεως και πλήθος πιστών, η υμνολογία έστεψε τη μνήμη των Αγίων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου, τη σύναξη της Παναγίας «ξιον Εστί» και τη μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας.
Τη διακονία του λόγου είχε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μίλκας, ενώ παρόντες ήταν οι Δήμαρχοι Νεαπόλεως -Συκεών κ. Σ. Δανιηλίδης, Αμπελοκήπων –Μενεμένης κ. Λ. Κυρίζογλου, ο Βουλευτής κ. Λαζαρίδης Γεώργιος και απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού της Βοστόνης.
Μετά το πέρας του Εσπερινού, η Γυναικεία Χορωδία της Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» επέτεινε το γιορταστικό κλίμα με τα μελωδικά  τραγούδια της.
Εκ του Γραφείου Τύπου.