Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Λαμπρό Συλλείτουργο για τον Άγιο Αργύριο Επανομής (ΦΩΤΟ).

Επανομή | Χρήστος Καναρόπουλος
Με λαμπρή πανηγυρική Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία κορυφώθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, ο εορτασμός της ιεράς μνήμης του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Αργυρίου, εφόρου και προστάτου της Κωμοπόλεως της Επανομής Θεσσαλονίκης, στον ομώνυμο περικαλλή προσκυνηματικό Ιερό Ναό.
Του πανηγυρικού Όρθρου χοροστάτησε και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη της Εκκλησίας της Νέας Κρήνης και της Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου ενώ συμμετείχαν πλαισιούμενοι από Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως Καλαμαριάς και άλλων Μητροπόλεων. Συμπροσευχόμενος ήταν ο Μοναχός π. Γεράσιμος εκ της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αγίου Όρους.

η συνέχεια: Εδώ