Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος στον ομώνυμο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Τρικάλων.

Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου και της ελεύσεως του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος Χοροστάτησε κατά την διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου και πολλών ιερέων της πόλεως και χωρίων των Τρικάλων.
Στο τέλος, μετά την προσφώνηση του Ποιμενάρχου μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος κήρυξε εμπνευσμένα τον Θείο Λόγο.