Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων στο Ριζαριό Τρικάλων.

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και με την παρουσία πλήθους πιστών  ξεκίνησαν οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή την Γενοκτονία των Ποντίων στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Ριζαριό Τρικάλων.

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 το απόγευμα τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και συγχοροστατούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Ακολούθησε Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Σουμελά» σε οδούς της ενορίας. Στην Πλατεία του χωρίου τελέσθηκε η Ακολουθία της Αρτοκλασίας.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ακλούθησε στον ίδιο χώρο εκδήλωση, προς τιμήν της Παναγίας, από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ριζαριού «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» και της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων με τη συνοδεία δημοτικής ορχήστρας.