Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Λήξη κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, (ΦΩΤΟ).

LhxhKyklwnKaterinh2018.jpg
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, τη Δευτέρα 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε απογευματινό Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας 800 μελών των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής και των Εσπερινών Ομιλιών, που λειτούργησαν κατά την παρούσα χρονιά στις Ενορίες και τα Πνευματικά Κέντρα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Του Προσκυνήματος ηγήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, με τη συμμετοχή κληρικών και λαϊκών συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως.
Μεταξύ των άλλων, τελέστηκε Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου. Πριν την απόλυση, ο οικείος Ιεράρχης, Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε εμπνευσμένη ομιλία.
Ο Μητροπολίτης Κίτρους ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Ηγούμενο και τους Πατέρες της Ιεράς Μονής για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία όλων των προσκυνητών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνον να προσκυνήσουν στην ιστορική Ιερά Μονή, αλλά και να απολαύσουν το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ