Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτη Θεία Λειτουργία στο Αικατερίνμπουργκ ενώπιον των χαριτόβρυτων λειψάνων του Αγίου Δημητρίου, (φωτο).


AgiosDimitriosRwsiaNaosAimatos2017-2.jpg
Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου το πρωί τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο ενώπιον των λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτη από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας στον Ιερό Ναό <> στο Αικατερίνμπουργκ της Ρωσίας.

Στο λαμπρό αρχιερατικό συλλείτουργο προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμων συλλειτουργούντων του Σεβ Μητροπολίτου Αικατερίνμπουργκ κ. Κυρίλλου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Μεθοδίου
Λίγο πριν το τέλος τελέστηκε σύντομη δέηση ενώπιον των λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτη, ενώ στο τέλος ο οικείος Ιεράρχης Μητροπολίτης Αικατερίνμπουργκ κ. Κύριλλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ.Παντελεήμων αντάλλαξαν δώρα και ευχές.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

AgiosDimitriosRwsiaNaosAimatos2017-6.jpg