Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΤΕΛΕΣΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO.

 
Εγκαινιάσθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στην Αργολίδα η "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO" η δεύτερη διοργάνωση της Έκθεσης η σημαντικότερη της Πελοποννήσου, που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, όπου στο τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τους εκθέτες.
Στα εγκαινια παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας, Γ.Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, οι Δήμαρχοι Άργους Μυκηνων Δ.Καμπόσος, Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, Επίδαύρου Κ.Γκάτζιος και Ερμιονίδας Δ. Σφυρής, ο Γιάννης Μπουντρούκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Κωνσταντίνος Νικολούτσος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο Βασίλης Νανόπουλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η  Βασιλική Δερτιλή Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, ο Δημήτρης Μανιάτης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, και ο οικοδεσπότης Φωτής Δαμούλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κα.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας τόνισε:
"Το 2016 τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διοργάνωση της πρώτης Περιφερειακής Έκθεσης με τίτλο «Πελοπόννησος EXPO». Επρόκειτο για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που έγινε για πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης και ενίσχυσε με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς
όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης.
Η επιχειρηματικότητα, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η τεχνολογία, η γαστρονομία και η ψυχαγωγία συνέθεσαν ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα.
Με στόχο, λοιπόν, να εδραιώσουμε ακόμη περισσότερο το brand της έκθεσης και να κατοχυρώσουμε τη φήμη της ως μια από τις ανερχόμενες και πιο σημαντικές εκθέσεις του είδους της πανελληνίως , τα επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου συμφώνησαν η επόμενη «Πελοπόννησος EXPO» να γίνει στην Αργολίδα.
Έχοντας ως Επιμελητήριο Αργολίδας ιδιαίτερη εμπειρία στη διοργάνωση παραγωγικών εκθέσεων από το 1995, φιλοδοξούμε η «Πελοπόννησος EXPO 2017» που θα φιλοξενηθεί στο νομό μας να γίνει για 5 ημέρες το επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας ολόκληρης της Πελοποννήσου.
Η «Πελοπόννησος EXPO 2017» θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα , φιλοξενώντας επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα, εξοπλισμού επιχειρήσεων και κατοικίας , παραγωγικών κλάδων, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επιχειρήσεων τουριστικής φυσιογνωμίας προσδοκώντας έτσι να αποτελέσει τόπο συνάντησης των επισκεπτών, των φορέων και των επιχειρήσεων.
Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία της Πελοποννήσου, προκειμένου να προβάλλει και να προωθήσει τα προϊόντα του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία να ενημερωθεί για νέες συνεργασίες και νέες αγορές.
Θέλουμε όλες οι επιχειρήσεις της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα της Αργολίδας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και περιμένουμε από αυτές όχι μόνο την παρουσία τους σ'αυτό το οικονομικό γεγονός αλλά και τις δικές τους ιδέες και προτάσεις ώστε το εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία."
Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» πραγματοποιείται από τις 27 Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου 2017 στην Αργολίδα, στο κτίριο Φραγκίστα, στην Δαλαμανάρα.
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ