Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Άγιον Όρος ο Μητροπολίτης Κίσαμου Αμφιλόχιος.

Προσκύνημα εις το Άγιον Όρος πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος, μετά μικρού ομίλου προσκυνητών. Κατά την παραμονή του στην Αθωνική πολιτεία ο Επίσκοπος μας προεξήρχε της Ιεράς Αγρυπνίας της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, εις την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, συλλειτουργούντος και του Σεβασιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα εκ της Εκκλησίας της Ρωσίας, με την συμμετοχή Ιερομονάχων εκ της Ι.Μονής Βατοπαιδίου ως και φιλοξενουμένων Κληρικών.

Πλήθος προσκυνητών μετείχαν εις την Αγρυπνία και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων. Κατά την παραμονή του εις το Άγιον Όρος ο Επίσκοπος μας ιερουργούσε καθημερινώς, ως Ιερεύς, εις παρεκκλήσια της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, όπου και φιλοξενήθηκε αβραμιαία, όπως εις το ιερό παρεκκλήσιο της Παναγίας Παραμυθίας, του Αγίου Νικολάου. Επίσης προσκύνησε το Άξιον Εστί στο Πρωτάτο, τις Ιερές Μονές: Ιβήρων, Παντοκράτορος και Καρακάλου, όπου και συναντήθηκε μετά των Καθηγουμένων: Γέροντος Ναθαναήλ, Γέροντος Γαβριήλ και Γέροντος Φιλοθέου αντίστοιχα, ως επίσης και την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας όπου και συμπροσευχήθηκε εις τον εόρτιο Εσπερινό του Αγίου Βησσαρίωνος, παρακάθισε εις την τράπεζα και συναντήθηκε με τους πατέρες της Μονής.
Ο Επίσκοπος μας ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο της Ι.Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, τόσο δια την αβραμιαία και εγκάρδια φιλοξενία, όσο και δια την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της Μονής Βατοπαιδίου εις το προνοιακό και φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας.

για όλες τις φωτογραφίες Εδώ