Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στον Μητροπολιτικό μας Ναό ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος




Στον Μητροπολιτικό μας Ναό ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος
Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει την Κυριακή 1/10 ο Θεοφ. Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος, Ιεράρχης της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ο κ. Χριστοφόρος βρίσκεται στη Μητρόπολή μας, στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων, που διοργανώνει η Ένωση Κυπρίων Μαγνησίας και η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, αφιερωμένων στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού. Για τον λόγο αυτό, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και των Μητροπολιτών Πάφου Χρυσάνθου, Κιτίου Μελετίου, Κυρηνείας Λαυρεντίου και των ανωνύμων κληρικών, προκρίτων και απλών ανθρώπων, που μαρτύρησαν στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1821.
Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 30/9, στις 8μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, ο Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος θα ομιλήσει με θέμα «Εθνομάρτυρας Κυπριανός – Μαρτύριο και μαρτυρία». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών «Το Εγγλεζονήσι», υπό τη δ/νση της κ. Στάσας Τζάλα.