Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΕΦΕΤΟΣ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Θεοσώστου Επαρχίας μας ότι εφέτος την 3ην Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας άγει τα ονομαστήριά του, δεν θα εορτάσει, λόγω της συμμετοχής του στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συγκαλείται από 3ης έως και 6ης Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο όμως την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, θα τελεσθεί κατά τα ειωθότα, Ιερά Αγρυπνία κατά την διάρκεια της οποίας θα εκτίθενται τα Ιερά Λείψανα του Αγίου προς προσκύνηση και αγιασμό όσων επιθυμούν να συμπροσευχηθούν κατ᾿ αυτή υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ο οποίος θυσιαστικά αναλώνεται υπέρ της δόξης του Τρισαγίου Θεού, της Αγιωτάτης μας Εκκλησίας και της πνευματικής οικοδομής του θεόθεν εμπεπιστευμένου Ποιμνίου του.  


ΕΚ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.