Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ο π. Λίβυος (π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος) στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει… 2017».

Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, γνωστός με όνομα π. Λίβυος («ζω ήσυχα και απλά κάπου στο Λιβυκό Πέλαγος, γι’ αυτό και Λίβυος» όπως λέει και ο ίδιος) θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα καθημερινών δράσεων του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς με τον γενικό τίτλο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…, που ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου.
Ο π. Χαράλαμπος ζει στη νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος, μεταξύ Αστερουσίων Ορέων και Λιβυκού Πελάγους. Είναι εφημέριος στην ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου, όπου αναπτύσσει δραστηριότητες γύρω από την ποιμαντική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και συγκεκριμένα των νέων.

Ασχολήθηκε με τις νέες μορφές πληροφοριακής επικοινωνίας, ενώ ο λόγος του ξεχωρίζει γιατί «μιλάει» περισσότερο τη γλώσσα των νέων, με αποτέλεσμα να γεμίζει αίθουσες στις οποίες επικρατεί το αδιαχώρητο όταν παρουσιάζει τα βιβλία του και κάνει ομιλίες «οργώνοντας» τη χώρα.
Γι’ αυτό και κάθε συζήτηση μαζί του είναι πάντα «μονοπάτι» που σε οδηγεί περισσότερο σε νέες αναζητήσεις…

Η συμμετοχή του π. Λίβυου στο φετεινό πρόγραμμα «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», περιλαμβάνει
  1. Εκ βαθέων ελεύθερη συζήτηση στο “Ενοριακό Αρχονταρίκι”, με τον Ηλία Λιαμή, την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ.,
  2. Ομιλία στον Ιερό Ναό με τίτλο “Ότι λάμπει δεν είναι Χριστός (αρετές και χαρίσματα στη ζωή της Εκκλησίας)”, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. και
  3. Συζήτηση με τον Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Τσιμούρη, στο  “Ενοριακό Αρχονταρίκι” με θέμα “Je m’ en fous (Δεν με νοιάζει) ”, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ.