Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Η Εορτή της Αγίας Σοφίας στο Ελαιοχώρι Παγγαίου.

Το Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 2016 εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Σοφίας και των τριών Θυγατέρων της Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης στο ομώνυμο εξωκκλήσιο της ενορίας Αγίου Γεωργίου Ελαιοχωρίου.
Το πρωί της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου πλαισιωμένου υπό Ιερέων της περιοχής, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως π. Αθανασίο Παπαδάκη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας εκήρυξε τον Θείον Λόγον αναφερόμενος στα τιμώμενα ιερά πρόσωπα της ημέρας.
Τέλος ευάριθμοι πιστοί έσπευσαν να ζητήσουν τις πρεσβείες των Αγίων, με πρώτον τον κτήτορα του Ιερού Ναού κ. Χαράλαμπον Χρυσανίδη, πρώην Δήμαρχο Ελευθερών.