Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Δ/ντού Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. στον Σεβασμιώτατο.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2016


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, πραγματοποίησε σήμερα ο Γενικός Περιφερειακός Δ/ντής Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ.  Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή  Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κοτσιάφτη και τον Αστυνομικό Δ/ντή Μαγνησίας κ. Ιωάννη Τόλια.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών επαναβεβαιώθηκαν οι εξαιρετικές σχέσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας με τα Σώματα Ασφαλείας, η αμέριστη εμπιστοσύνη προς τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και η συνεργασία σε ζητήματα κοινωνικής δράσης και συνεισφοράς στο έργο της, ενώ σημειώθηκε θετικά και η παρουσία Κληρικού της Τοπικής μας Εκκλησίας στο δυναμικό των τοπικών Αστυνομικών Αρχών.
Ο κ. Καραμαλάκης ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη των Αστυνομικών Αρχών του τόπου για την καρποφόρα συνεργασία των δύο πλευρών, επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.