Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

1η Κατασκηνωτική περίοδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου.

b1Ο Σεβασμιώτατος 
προέτρεψε
τα παιδιά
να χαρούν
τις ημέρες
παραμονής τους
στην κατασκήνωση.

Στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος τη Δευτέρα 29/6 όπου τέλεσε τον αγιασμό της κατασκηνωτικής περιόδου στην οποία φιλοξενούνται περίπου 100 αγόρια των σχολικών τάξεων του Δημοτικού.
Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό που προς τα παιδιά,  τα προέτρεψε να χαρούν τις ημέρες παραμονής τους στην κατασκήνωση, ενώ σε ιδιαίτερη επικοινωνία που είχε με τα στελέχη, τόνισε τη σπουδαιότητα της αποστολής που έχουν, να καθοδηγούν, έστω και για λίγες ημέρες, παιδικές ψυχές.
Αρχηγός της 1ης κατασκηνωτικής περιόδου είναι ο π. Ιγνάτιος Αναγνωστόπουλος. Η κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών του δημοτικού τελειώνει τη Δευτέρα 6/7 και τη σκυτάλη αναλαμβάνουν τα κορίτσια του δημοτικού, με αρχηγό τον π. Βασίλειο Αδάμ.
image001 image001 image001 image001 image001