Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ.


Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό  της Αγίας Παρασκευής, στην περιοχή Αληθινή της Σύρου, χοροστάτησε εχτές ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ,συμπαραστατούμενος από Κληρικούς της Σύρου, παρουσία πλήθους προσκυνητών, Συρίων και παραθεριστών, των παιδιών του Κατασκηνωτικού Κέντρου της Σύρου, συνιδευομένων από τον Υπεύθυνο, Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη, και του Ιδιοκτήτου και Προνοιάρχου του Ιερού Ναού και Μεγάλου Ευεργέτου της Σύρου και της Ελλάδος, Πλοιοκτήτη κ. Αθανασίου Μαρτίνου. 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' στην ομιλία του, αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κ. Αθαν. Μαρτίνο για την φιλογενή προσφορά του,αναφέρθηκε,εξ αφορμής της τιμωμένης Αγίας Παρασκευής, στη θέση της γυναίκας και το ρόλο της στη σημερινή κοινωνία και  οικογένεια, μετά μάλιστα την είσοδο της στην παραγωγική διαδικασία.