Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η σελίδα του Γέροντα Νεκταρίου στο facebook.

Για λόγους ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΥΣ το Facebook μπλόκαρε και στο τέλος εξαφάνισε το προφίλ του Γέροντα κι έτσι εδώ και αρκετό καιρό αδυνατούσαμε να το ανανεώσουμε με ωφέλιμες αναρτήσεις. Αυτή είναι πλέον η 3η προσπάθεια δημιουργίας προφίλ και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Όποιες σκοτεινές δυνάμεις κι αν κρύβονται από πίσω, ο Μοναχός Νεκτάριος θα συνεχίζει να ορθοτομεί το Θείο Λόγο. Με τις νουθετήσεις του και τις αγωνιώδεις παρακλήσεις του προειδοποιεί για τον οικουμενιστικό κατήφορο που βιώνουμε και συνιστά την επιστροφή μας στις θεμελιώδεις δογματικές αρχές της Αγίας Ορθοδοξίας μας. Στο λόγο του θα βρει κανείς ομολογία Χριστού, μαρτυρίες Αγίων και σύγχρονων Πατέρων της Εκκλησίας, αλήθεια, αδειλία, ανυποκρισία, ξεκάθαρη θέση απέναντι στους σύγχρονους εθνοπατέρες μας, στους διαφαινόμενους κινδύνους της Κάρτας του Πολίτη και της πλαστογράφησης της ελληνικής ιστορίας.
Για άλλη μία φορά τονίζουμε, ότι είμαστε απλοί λαϊκοί, που με την ευλογία του Γέροντα και τη στενή συνεργασία μαζί του, διαχειριζόμαστε τις σελίδες του στο Διαδίκτυο. Ο Πατήρ Νεκτάριος ως γνωστόν, μονάζει στην Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής, η οποία υπάγεται στην Ιερά Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος. Θα χαρούμε και πάλι να σας έχουμε κοντά μας και για ό,τι θελήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του προσωπικού ταχυδρομείου.

Παρακαλώ κοινοποιήστε το νέο προφίλ του Μοναχού, ώστε να ειδοποιηθούν όλοι οι κοινοί μας φίλοι. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας..η Παναγία Αρβανίτισσα πάντα να σας σκέπει!
Γίνετε μέλη της σελίδας κάνοντας κλικ εδώ: Γέρων Νεκτάριος Αγιορείτης