Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα από την Ιερά Μητροπολή Δημητριάδος «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ».

Δευτέρα, 25 Μαϊου, 2015


Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος υλοποιεί στο πλαίσιο της πνευματικής και Χριστιανικής καλλιέργειας των παιδιών ένα πρωτοπόρο θερινό πρόγραμμα με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» κατά την περίοδο του Ιουνίου 2015.  
Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργική απασχόληση παιδιών που βασίζεται σε σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους (θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, σωματική άσκηση,  εικαστικά, εκπαιδευτικές εκδρομές).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Έναρξη προγράμματος: Τρίτη 16 Ιουνίου 2015
Λήξη προγράμματος: Τρίτη 30 Ιουνίου 2015
Ωράριο λειτουργίας: 7:30  έως 15:00
Χώρος υλοποίησης: Εγκαταστάσεις εκπαιδευτηρίου «ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ» περιοχή Αλιβέρι (έναντι νέου κτηρίου Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας).
Ποσό συμμετοχής: 150 ευρώ για κάθε παιδί    (για αδέλφια, έκπτωση 50% στο δεύτερο παιδί). Προβλέπεται η μετακίνηση των παιδιών να γίνεται με πούλμαν κατόπιν συνεννόησης με επιπλέον πληρωμή
Εγγραφές: Δευτέρα και Τετάρτη, 6 μ.μ.  έως 8 μ.μ. από  25 Μαΐου έως  10 Ιουνίου  (Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Περραιβού με Πολυμέρη).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 31456
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.