Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Την Παναγία εόρτασε το παρεκκλήσι του Ιερού Επισκοπείου Καστοριάς (ΦΩΤΟ.





Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ζωοδόχου Πηγής στο Επισκοπείο της Καστοριάς τελέσθηκαν οι Ιερές Ακολουθίες επί τη εορτή των εγκαινίων του Ναού της Παναγίας μας και των υπερφυών αυτής θαυμάτων, την Παρασκευή και το Σάββατο της Διακαινησίμου.
Την Παρασκευή το βράδυ τελέσθηκε ο Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και στη συνέχεια η Ακολουθία του Όρθρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.
Σήμερα το πρωί, τελέσθηκε η Ακολουθία του Μικρού Αγιασμού και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία, στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας.

Σε κατανυκτικό κλίμα οι πατέρες της αδελφότητας του Επισκοπείου και ελάχιστοι πιστοί εόρτασαν την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, μέσα στην αναστάσιμη των ημερών ατμόσφαιρα.