Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ.

Την Τρίτη 5 Μαΐου 2015, εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου.

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου, βοηθού Επισκόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, μετ' Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, εν συνεχεία περί ώραν 9.15 μ.μ. θα γίνει η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Ειρήνης παιανιζούσης της Φιλαρμονικής Μουσικής της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κίου. 

Την ημέρα της εορτής, Τρίτη 5 Μαΐου και ώρα 7η πρωινή θα τελεσθεί ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος, χοροστατούντος και λειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νεκταρίου. 

Το εσπέρας της εορτής στις 6.30 μ.μ. θα τελεσθεί η Ακολουθία του Εσπερινού και στη συνέχεια θα ψαλεί η Ιερά Παράκλησις εις την Αγίαν ένδοξον του Χριστού Μεγαλομάρτυρα Ειρήνη.