Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Η εορτή των Θεοφανίων και ο καθαγιασμός των υδάτων στη Βέροια, τη Νάουσα και την τεχνιτή Λίμνη του Αλιάκμονα (φωτο).

Ανήμερα των Θεοφανίων ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε την πανηγυρική θεία Λειτουργία στον ιερό ναό αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και στη συνέχεια το Μεγάλο Αγιασμό.
Ακολούθησε λιτανευτική πομπή προς το ποτάμι της πόλης όπου έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων με την παρουσία των τοπικών αρχών και μεγάλου αριθμού πιστών. Αμέσως μετά ο σεβασμιώτατος μετέβη στην περιοχή αγίου Νικολάου Ναούσης όπου επίσης τέλεσε τον καθαγιασμό των υδάτων και αμέσως μετά επισκέφθηκε το Δημοτικό κολυμβητήριο της Νάουσας και τέλεσε τον καθαγιασμό για τους αθλητές και τους γονείς τους που συγκεντρώθηκαν εκεί, παρόντος και του Δημάρχου Νάουσας κ. Νικολάου Κουτσογιάννη.


Το απόγευμα μετέβη στην περιοχή της τεχνιτής λίμνης του Αλιάκμονα όπου τέλεσε για πρώτη φορά τον καθαγιασμό των υδάτων. Παρέστησαν οι τοπικές αρχές και πολύ μεγάλος αριθμός πιστών. Επίσης ο Καθηγούμενος της παρακείμενης Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκήτεως αρχιμ. Πορφύριος Προδρομίτης μετέφερε προς αγιασμό των πιστών τεμάχιο ιερού λειψάνου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού του Κυρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Μ. ΑΓΙΑΣΜΟ
















































ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
























ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΑΟΥΣΗΣ






















ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ














ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ