Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Λαοθάλασσα πιστών για την πολιούχο της Καλαμάτας (ΦΩΤΟ).

Με κάθε λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη εόρτασε σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2024 η Καλαμάτα, την πολιούχο της «Παναγία Υπαπαντή».

Του Όρθρου και της πανηγυρικής πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος, συμμετασχόντων των Σεβ. Μητροπολιτών Γέροντος Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, Γουϊνέας κ. Γεωργίου, Καρθαγένης κ. Μελετίου, του Θεοφιλ. Επισκόπου Τολιάρας κ. Προδρόμου, καθώς και των Σεβ. Μητροπολιτών Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του οικείου Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

η συνέχεια: Εδώ