Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

D Πέμ 2 Μαρ στις 9:02 μ.μ. Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ - ΕΙΝΑΙ Η Α΄ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ.

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Α΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

"Χαῖρε, σ ι γ ῆ ς δεομένων πίστις. Στους Χαιρετισμούς, αυτός ο στίχος μας οδηγεί σήμερα να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε ότι η Παναγία που εμπιστευόμαστε, δέχεται και τη σιωπηλή μας προσευχή. Τη σιωπή της Αγάπης, τη σιωπή της σοφίας, τη σιωπή του πόνου. Κι είναι ο πόνος τούτες τις μέρες που περισσεύει. Σ'αυτούς που έχασαν τους ανθρώπους τους, τα παιδιά τους, σ΄όλους εμάς τους Έλληνες, σε κάθε άνθρωπο που νιώθει τι σημαίνει να αποχωρίζεσαι με τραγικό τρόπο τους αγαπημένους σου. Ε λοιπόν η Παναγία, μπορεί να ακούσει κι αυτόν τον σιωπηλό πόνο, γιατί κι αυτή, σιωπηλά άντεξε τον πόνο της Σταύρωσης και του Πάθους του Υιού της. Όμως, έρχεται η Ανάσταση! Ας είναι αυτό, η παρηγοριά. Ο Θεός μόνο μπορεί να την προσφέρει, ο Αναστημένος Χριστός!"