Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Κυριακή της Ορθοδοξίας – Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας επί της αίρεσης των εικονομάχων και την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, εορτάζει η Εκκλησία μας την Α΄ Κυριακή των Νηστειών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, 5/3, την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Τοπική μας Εκκλησία θα είναι ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, πέριξ του Ιερού Ναού και εντός του προαυλίου, θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων.

 

          Στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου θα τελεστεί ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα συνεχίσει την σειρά των κατανυκτικών ομιλιών του.   

Εκ του Γραφείου Τύπου