Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.

Την Κυριακή της Τυρινής (27/2), στις 17.00, τελέσθηκε ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με την συμμετοχή όλων των κληρικών της Εδέσσης και πολλών ακόμη κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και άλλων περιοχών. Κατά την διάρκεια της ακολουθίας αναγνώσθηκε από του άμβωνος το μήνυμα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου επί τη ενάρξει της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Κατά το πέρας του Εσπερινού έγινε η καθιερωμένη συγχώρησις μεταξύ του Αρχιερέως, των κληρικών και του λαού και ο Σεβασμιώτατος έδωσε πατρικές ευχές σε όλο το εκκλησίασμα.
Στην ιερά ακολουθία παρέστησαν οι Βουλευτές Πέλλας κ.κ. Γ. Καρασμάνης και Δ. Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Εδέσσης κ. Δ. Γιάννου και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.