Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τους Πολιούχους του Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Χρήσ

τος Καναρόπουλος στην Romfea.gr


Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα πνευματικής χαράς τελέσθηκε απόψε, Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, ο Μέγας πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη ιερά μνήμη των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, Προστατών της πόλεως του Κιλκίς και Εφόρων της ακριτικής Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, στον ομώνυμο περικαλλή πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων.

Φέτος, τις λατρευτικές Ακολουθίες λάμπρυναν με την παρουσία τους, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο οποίος χοροστάτησε στον Εσπερινό και Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, αποδεχόμενοι την ευγενική πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου να προσέλθουν στο Κιλκίς για να συνεορτάσουν τους τοπικούς Αγίους.

η συνέχεια: Εδώ