Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Συνοδική Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας Κρήτης στο Φανάρι.

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, παραμονή της ιεράς μνήμης του Αγίου ενδόξου και πανευφήμου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, Θρονικής Εορτής της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, η Συνοδική Αντιπροσωπία της Εκκλησίας Κρήτης αποτελούμένη από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο, Πρόεδρο της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου, τους Σεβ. Μητροπολίτας Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο, Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο και Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομο, τους Πανοσιολ. Αρχιμ. Νήφωνα Βασιλάκη Αρχιγραμματέα, Ειρηναίο Μπατσάκη Υπογραμματέα και Ευγένιο Καρακωνσταντάκη Κωδικογράφο και τον Εντιμ. κ. Δημήτριο Μηλαθιανάκη Νομικό Σύμβουλο Αυτής και Άρχοντα Πρωτέκδικο του Οικουμενικού Πατριαρχείου και συνοδευομένη από τους Θεοφιλ. Επίσκοπο Κνωσού κ. Μεθόδιο, Πανοσιολ. Αρχιμ. Βαρθολομαίο Βογιατζόγλου, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγ. Γεωργίου Επανωσήφη και Νικηφόρο Κουνάλη, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Αιδεσιμολ. Πρωτ. Κωνσταντίνο Πετρογιάννη, Σταμάτιο Μηλαθιανάκη και Κωνσταντίνο Πλουσή, και τον Εντιμ. Ευάγγελο Καμπιτάκη, έγινε δεκτή σε ακρόαση από την Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι.

η συνέχεια:  Εδώ