Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ Rapid tests ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ Κ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ.

Με το παρόν, ανακοινώνουμε επίσημα και κατηγορηματικά ότι τα κείμενα που κυκλοφόρησαν σήμερα στο Facebook και αναμεταδίδονται από διάφορους σε ποικίλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως δήθεν «η επιστημονική και ιατρική ομάδα της Μητροπόλεως Μόρφου... σε συμφωνία με κάποιους επιχειρηματίες» που είναι παρά το πλευρό του  Μητροπολίτη Μόρφου, έχει διευθετήσει από αύριο να πληρώνουν τα rapid test σε όλους τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν και ότι «αύριο Κυριακή ο Άγιος Μόρφου θα ανακοινώσει όλα τα φαρμακεία» όπου θα διενεργούνται τα δωρεάν αυτά τέστ, αποτελούν σενάριο πάσχουσας ψυχικά φαντασίας και είναι ασύστολα ψεύδη, που στοχοποιούν, για ακόμη μία φορά, το πρόσωπο του Μητροπολίτη Μόρφου, με σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης στους πολυποίκιλα ταλαιπωρημένους ήδη Κυπρίους ένεκα των καταστάσεων των ημερών μας.

Όσο ανύπαρκτη είναι «η επιστημονική και ιατρική ομάδα της Μητροπόλεως Μόρφου», τόσο ανύπαρκτοι είναι και οι «επιχειρηματίες που είναι δίπλα» του Μητροπολίτη Μόρφου. Το μόνο βέβαια υπαρκτό είναι το νοητικό έλλειμα του συντάκτη (ή των συντακτών) των εν λόγω κειμένων.

Γι᾽ αυτό παρακαλούμε όλους τους αναγνώστες των εν λόγω κειμένων όπως τα αγνοήσουν.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου,
Σάββατο, 31.07.2021