Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ – ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤ’ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (video)


“Ο Χριστός θεραπεύει κάθε παραλυσία μας…”

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος με αφορμή την ευαγγελική περικοπή αυτής της Κυριακής ΣΤ’ Ματθαίου.

“Παιδί μου έχε θάρρος! σου συγχωρούνται οι αμαρτίες!

Μ’αυτά τα λόγια ο Χριστός δίνει στον παραλυτικό μιά απάντηση στις αμφιβολίες του. Αν μπορεί να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του και να λυθεί η παραλυσία. Κι ο Χριστός το κάνει και το λέει στον καθένα από μας που πολλές φορές αμφισβητούμε αν θα έχουμε συγχώρηση γιατί ξέρουμε τις πολλές μας αμαρτίες. Κι όμως! Κανείς δεν πρέπει να αποθαρρύνεται.Ο Χριστός συγχωρεί τις αμαρτίες του καθενός από μας αρκεί να δει τη μετάνοιά μας. Είναι ο Αύγουστος ο μήνας της Παναγιάς και μας προετοιμάζει για τη μεγάλη γιορτή η Εκκλησία, κι είναι κι αυτό ακόμα μιά αφορμή τούτες τις μέρες του Αυγούστου, να δούμε τον αληθινό μας εαυτό, να πορευθούμε πορεία μετανοίας και η Παναγιά με τις πρεσβείες της, θα κάνει το θαύμα γιατί ο Χριστός θεραπεύει κάθε παραλυσία μας ψυχής και σώματος”.