Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Πασχαλινός φωτισμός στις εκκλησίες του Ναυπλίου για την Μεγάλη Εβδομάδα.

 

Σε μοβ αποχρώσεις φωτίστηκαν από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ οι εκκλησίες του Ναυπλίου για την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, ενώ το γεμάτο φεγγάρι δίνει τον δικό του τόνο στην νυχτερινή ατμόσφαιρα των ημερών.
 
Για όλη την Μ. Εβδομάδα οι υπευθυνοι του Δήμου Ναυπλιέων και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού έχουν επιμεληθεί την φωτισμό εμβληματικών εκκλησιών στην πόλη του Ναυπλίου για να προσδώσουν έτσι μια ξεχωριστή πινελιά στην ατμόσφαιρα της εβδομάδας των παθών. 
Από το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων οι εκκλησίες, της Ευαγγελίστριας, του Αγίου Γεωργίου, του Αγίου Αναστασίου και των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης χρωματίστηκαν με μοβ χρώματα, ενω το Μ. Σάββατο σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα προβάλλονται στις προσόψεις τους με την τεχνική 3d mpping εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου σπουδαίων δημιουργών, σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη.