Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

O Παναγιώτης Πετράκης αποδίδει στη δημοτική ύμνους των Αγίων Παθών για την «Αποστολή».

«Μάθαμε τι είναι η αγάπη ως εξής: Με το ότι Εκείνος, ο Χριστός, θυσιάστηκε για μας. Επομένως οφείλουμε και εμείς να θυσιαζόμαστε για τους αδελφούς μας». (Α' Ιωάν. 3,16)

Στη σταυρική πορεία του Κυρίου, ο οποίος θυσιάστηκε για εμάς, στην απόλυτη απόδειξη της αγάπης Του για τους ανθρώπους, μας καλεί να συμμετάσχουμε νοερά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο πρώτο μίας σειράς βίντεο που δημιουργήθηκαν ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα, η «Αποστολή» μάς καλεί να νιώσουμε την θρησκευτική κατάνυξη και να γνωρίσουν οι νεότεροι τις Ιερές Ακολουθίες της εβδομάδας των Αγίων Παθών. Στο πρώτο βίντεο, με την εθελοντική και ευγενική συμμετοχή του ηθοποιού κ. Παναγιώτη Πετράκη, αποδίδονται ύμνοι των Αγίων Παθών στη δημοτική γλώσσα. 

Η «Αποστολή» ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη συμβολή τους στη δημιουργία των τηλεοπτικών παραγωγών την AIKOR PRODUCTIONS και τους κ.κ. Γιάννη Αϊβάζη (σκηνοθεσία – μοντάζ), Παναγιώτη Πετράκη, Νίκο Βούλγαρη (Διεύθυνση Φωτογραφίας), Κωνσταντίνο Φρίγγα (Βοηθός Σκηνοθέτη) και Στέλιο Δεσίπρη (Ηλεκτρολόγος).