Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ «ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ».


ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ «ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ»
(μέρος β΄)

ΑΦΟΡΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ από την πώληση των πυραύλων S 400 από το αδελφό «ξανθό γένος» των “ευλαβών” Ρώσων στους Τούρκους, οι οποίοι κατά κύριο λόγο στήνονται στρατηγικά εναντίον του Έθνους μας, όταν στο εγγύς μέλλον ,ο μη γένοιτο, θα ρίχνουν σαν τις μύγες τα Ελληνικά μαχητικά και θα σκορπούν τον θάνατο και τον όλεθρο στα νέα παιδιά της Πατρίδας μας, ας γυρίσουμε την μνήμη μας λίγο στο παρελθόν για να δούμε δείγματα από την πρόστυχη και υποκριτική στάση των “Ρώσων αδελφών μας” προς στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας.-Το 1453, όταν η Κωνσταντινούπολη καλούσε όλους τους Χριστιανούς σε βοήθεια, οι Ρώσοι… σφύριζαν αδιάφορα, μιας και η πτώση της Πόλης εξυπηρετούσε τα στρατηγικά τους σχέδια.

-Το 1917, οι Ρώσοι Μπολσεβίκοι,ακολουθώντας την Τσαρική ανθελληνική πολιτική , έστειλαν όπλα, πυρομαχικά και προμήθειες στον Mustafa Kemal Atatürk εναντίον των Ελλήνων, σιωπώντας προκλητικά όταν οι άτακτοι του Κεμάλ έσφαζαν Έλληνες της Ιωνίας, Έλληνες του Πόντου και Αρμενίους,


-Ενώ, η αντίσταση της Ελλάδος εναντίον των δυνάμεων του Άξονα κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν καθοριστική για την άμυνα των Ρώσων εναντίον των Γερμανών, μετά το τέλος του πολέμου ο Joseph Stalin έπαιξε τον πιο αχάριστο και βρώμικο ρόλο καλλιεργώντας στην ελληνική αριστερά καταστροφικά μυθεύματα.


-Η Ρωσία κρύβεται και πίσω από το Τουρκικό casus belli για την επέκταση των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια, γεγονός που εξυπηρετεί θαυμάσια την Τουρκική στρατηγική στο Αιγαίο. Κατά τα άλλα, εμείς τους παρέχουμε αγκυροβόλιο ανοιχτά της Λήμνου...



-Επειδή όμως οι Ρώσοι ανέκαθεν ήτανε μάνες στην προπαγάνδα κατάφεραν με τον πιο πειστικό τρόπο να εκμεταλευθούν τα λόγια του Αγίου Παϊσίου ,να τα διαστρεβλώσουν και να διαρρέουν τεχνηέντως , ανάμεσα δυστυχώς σε ευκολόπιστους Έλληνες, ξαναζεσταμένους μύθους για «ξανθά γένη» που θα πολεμήσουν τον Τούρκο και θα μας δώσουν την Πόλη ,ενώ επιπλέον καλλιεργούν στο Άγιον Όρος ελπίδες ότι θα θέσουν υπό την προστασία του Ρωσικού κράτους το Περιβόλι της Παναγιάς, άν απειληθεί δήθεν η Ελλάδα από την Τουρκία.

-Κορόιδευαν με προκαταβολές για αγωγούς, μιλούσαν για προμήθεια μαχητικών έναντι πορτοκαλιών και καλλιεργούν γενικά προσδοκίες χωρίς αντίκρισμα. Ο κόσμος, δυστυχώς, τα πιστεύει, το γνωρίζουν, γι’ αυτό και συνεχίζουν να τον κοροϊδεύουν.

-Φυσικά, ούτε λέξη οι Ρώσοι για τις προκλήσεις της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος! Ενώ συνάμα φτιάχνει μαζί τους πυρηνικό εργοστάσιο για να παράξει εκτός από ρεύμα, ίσως και πυρηνικές πολεμικές προοπτικές.


-Στα πλαίσια των στόχων τους εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Ρωμιοσύνης μας ,εκβιάζουν τον Erdoğan να μην επιτρέψει το άνοιγμα της Σχολής της Χάλκης. Μετά το πραξικόπημα, οπότε ο Erdoğan έγινε πιό ευάλωτος, οι Ρωσικές πιέσεις είναι ακόμη πιό αποτελεσματικές.

-Περιμένουν πώς και πώς το βιολογικό τέλος του Ρωμιού Οικουμενικού Πατριάρχη για να κληρονομήσει τη θέση του Ρώσος διάδοχος. Ελπίζουν ότι το ίδιο θα καταφέρουν και στα υπόλοιπα Ελληνορθόδοξα Πατριαρχεία, μετατρέποντάς τα σε υποκαταστήματα του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών

Για να τα πετύχουν όμως όλα αυτά, χρειάζονται και ντόπιους συνεργάτες στην Ελλάδα. Γι’αυτό και ελέγχουν ήδη πολλά media και πολλά Ορθόδοξα sites παραμυθιάζοντας και τρέφοντας τους φουκαράδες Έλληνες με θαυμαστές σωτήριες προσδοκίες ,κατά το λαϊκόν «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται» .

Βέβαια όλη αυτή η υποκριτική και φθονερή τους στάση, στο ομόδοξο ορθόδοξο κράτος της Ελλάδος μας προκαλεί άσχημη κατάπληξη η οποία όμως εύκολα μπορεί να ερμηνευθεί αφού βαθιά μέσα στο DNA τους ως λαός έχουν έντονη μία ανερμήνευτη ανισορροπία και ένα ανίατο πνευματικό μπέρδεμα. Ίσως και αυτό να είναι ο λόγος και το βάρβαρο κίνητρό τους που πάντα ζηλοφθονούσαν το πνευματικό και πολιτιστικό επίπεδο του μέτρου και των «μηδέν άγαν» Ελλήνων.

Δεν πάει καιρός όταν μου είχε αναφέρει οργισμένος ο Οσιότατος και Μακαριστός Γέροντας Γρηγόριος , Ηγούμενος στο Δοχειάρι,ο οποίος δεν μάσαγε τα λόγια του , πως κάποτε στην Ρωσία θεωρούνταν, μεγάλη ευλογία για πολλές αριστοκράτισσες Κυρίες της Ρωσίας να συνεβρεθούν με τους Επισκόπους αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία για να λάβουν την χάρη και ευλογία Του Θεού!!!(Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου.)

Ας μην τρέφουμε λοιπόν έωλες ελπίδες πως κάποτε η Ρωσική Αυτοκρατορία θε’να μας σώσει αν εμείς οι ίδιοι δεν αποξυπνήσουμε από την αφέλειά μας και δεν αγωνιστούμε με μετάνοια και αποφασιστικότητα ως λαός για την ανάσταση του γένους μας και της Ρωμιοσύνης μας πέρα από ξανθά ή με ανταύγιες - ντεκαπάζ μαϊμού και πολλά υποσχόμενα γένη .