Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Μεγαλειώδης Λιτανεία στον Προφήτη Ηλία Πυλαίας (ΦΩΤΟ).

Πυλαία | Χρήστος Καναρόπουλος

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών κορυφώθηκαν οι εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του μεγάλου Προφήτη της Παλαιάς Διαθήκης, του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, τον οποίο πανηγυρίζουν όλως ιδιαιτέρως οι ενορίτες και οι προσκυνητές της Πυλαίας Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα της μεγάλης Εορτής, της πυρφόρου εις ουρανούς ανάβασης του, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της αποστολικής Μητροπόλεως της Θεσσαλονίκης τελέσθηκε πανηγυρικός μεθέορτος Εσπερινός από τους Εφημερίους του Ναού, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, ο οποίος υπερεπλήρωσε τον Ναό και τον περιβάλλοντα χώρο του για να προσκυνήσει την Εικόνα του Προφήτη και να τιμήσει τον Προστάτη της Ενορίας του, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και Δημοτικούς Συμβούλους.
 η συνέχεια: Εδώ