Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Πανηγυρικός εορτασμός της Αγίας Μαρίνας στην Μητρόπολη Κυδωνίας.

Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στην Ιερά Μητρόπολη μας στους διάφορους Ναούς και παρεκκλήσια.
Στον Ιερό Ναό της ομώνυμης περιοχής της πόλεως μας όπου διακονεί ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεώργιος Περάκης ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός.
Συμπροσευχουμένων του Οικείου Εφημερίου και Κληρικών της Μητροπόλεως μας, ανάμεσα των του Αρχιμ. Νικηφόρου Εικοσιδέκα, του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ΣΤ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Γεωργίου Πετράκη, του Πρωτ. Εμμανουήλ Τερεζάκη, του Πρωτ. Ελευθερίου Βομβολάκη, του Πρωτ. Δημητρίου Παρασκάκη και του Διακόνου Ελευθερίου Ξεκουκουλωτάκη, τέλεσε τον πανηγυρικό και Αρχιερατικό Εσπερινό, κηρύττοντας και τον Θείο Λόγο, τον οποίο παρακολούθησαν εκατοντάδες ευσεβείς προσκυνητές.
Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνας στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων, όπου διακονεί ο Πρεσβ. Ευάγγελος Γενάρης, το οποίο κάθε χρόνο το επισκέπτεται πλήθος προσκυνητών, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης μαζί με τους Κληρικούς της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Μιχαήλ Μπακατσάκη, Πρωτ. Ιωάννη Δρακακάκη, τον Οικείο Εφημέριο και τον Διάκονο Ελευθέριο Ξαγοραράκη, τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό, ομιλώντας στον λόγο του για την ζωή της Αγίας Μαρίνας.
Ευχαριστούμε τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη για το φωτ. υλικό.