Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ιωαννίνων Μάξιμος για το Σκοπιανό: ''Ψυχραιμία και νηφαλιότητα απ' όλους''

Γράφει ο π. Ηλίας Μάκος

Μέσα στον αναβρασμό, την αναστάτωση και την ένταση, που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες για το λεγόμενο Σκοπιανό ζήτημα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος παρενέβη κατανευστικά και με δηλώσεις του ζήτησε να επιδειχθεί ψυχραιμία και νηφαλιότητα απ' όλες τις κατευθύνσεις.
Χαρακτηριστικά τόνισε: «Τώρα δημιουργείται ένα κοκτέιλ, πολύ επικίνδυνο για την περιοχή, το οποίο πρέπει να δούμε... Να ζυγίσουμε τα πράγματα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Δεν είμαι εγώ εκείνος που θα πω ποιες είναι οι σωστές, αλλά πρέπει να είμαστε νηφάλιοι, να μην ξεφύγουμε σε ακραία πράγματα και να μην διχαστούμε... Κυρίως να μην χρησιμοποιούμε τόσο σοβαρά ζητήματα για πολιτική προβολή. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε χαμηλούς τόνους και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Να μην ψάχνουμε ευκαιρίες για μικροπολιτική».
η συνέχεια: Εδώ