Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Θεία Λειτουργία για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού στα Λευκάκια Ναυπλίου.

Θεία Λειτουργία για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού στα Λευκάκια Ναυπλίου
 Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί στο δημοτικό διαμέρισμα Λευκακίων ,του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα όπου τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός  και ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής εικόνας παιανιζούσης της Δημοτικής φιλαρμονικής Ναυπλίου.
Ανήμερα της εορτής Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 εψάλει η Ακολουθία του όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε Θεία λειτουργία από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσόστομο Παπουλέση.
Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος, ο πρώην και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Π. Αναγνωσταράς κα.
  Ο εφημέριος του Ιερού ναού Υπαπαντής Λευκακίων π. Μιχαήλ Καλαμαράς εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου ευχαρίστησε εκ καρδίας όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη εορτή.
Στην συνέχεια έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο πνευματικό κέντρο της ενορίας.