Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Εκατό συνταξιούχους εκπαιδευτικούς τίμησε ο Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός.

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση κατάμεστη από κόσμο και  συγκινήσεις όπου συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί μεταξύ των οποίων και Κληρικών της Μητροπόλεως μας που είχαν και την διακονία του εκπαιδευτικού,  μετά από χρόνια,  συναντήθηκαν, έκλαψαν, θυμήθηκαν και τιμήθηκαν πραγματοποιήθηκε στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Γ’ Χαραλάμπειων.

Ανήμερα της ημέρας των Τριών Ιεραρχών  συνταξιούχοι δάσκαλοι και καθηγητές τιμήθηκαν με ειδική Ευαρέσκεια που τους απένειμε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός συγχαίροντας αρχικά τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη για την συγκινητική αυτή κίνηση, καθώς και κάθε έναν εκπαιδευτικό προσωπικά για τα χρόνια που αφιέρωσαν στην εκπαίδευση.
Συγκινητική ήταν και η ομιλία της φιλολόγου – δημοσιογράφου και παραγωγού του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού κ. Βίκης Κόλλια, όπου μίλησε για τους εκπαιδευτικούς.

Πατήστε εδώ για σχετικό φωτογραφικό υλικό